Hírek

Könyvadomány az Ankarai Egyetem Hungarológia Tanszékének

2019. október 23-án Magyarország nagykövete, Mátis Viktor az Ankarai Egyetem Hungarológia Tanszékének nagy értékű könyvadományt adott át. Az ünnepélyes keretek között megtartott ceremónián a Nyelv-, Történelem- és Földrajztudományi Kar dékánja, İhsan Çiçek, valamint Erdal Çoban, a Hungarológia Tanszék vezetője mondott köszönetet a magyar felajánlásért.
Tovább

Magyar kutatók díszdoktorrá avatása az Ankarai Egyetemen

Az Ankarai Egyetem 2019. október 23-án ünnepélyes keretek között díszdoktori címet adományozott négy magyar kutatónak.
Tovább

Felhívás a Budapest Forum for Christian Communicators konfernciára

Európa több szempontból is válaszúthoz érkezett: a kontinens sorsát meghatározó alapvető döntések meghozatalára van szükség. Európa keresztény identitásának jövője nagyban függ attól, hogy képesek vagyunk-e megtalálni a megfelelő válaszokat az előttünk álló kihívásokra. Mindehhez a szellemi kapaszkodót több mint ezer éves keresztény gyökereink nyújthatják.
Tovább

Magyar könyvsarok átadása az Ankarai Egyetemen

2019. május 17-én ünnepélyes keretek között került sor a magyar könyvsarok átadására az Ankarai Egyetem könyvtárában Mátis Viktor nagykövet és İhsan Çiçek dékán jelenlétében.
Tovább

Iftár vacsora Nagykövetségünk szervezésében

Nagykövetségünk a korábbi évek hagyományainak megfelelően immáron ötödik alkalommal adott a Ramadán ideje alatt böjttörő vacsorát a török politikai és üzleti élet meghatározó tagjai számára.
Tovább